Меню сайту
Форма входу
Пошук
Друзі сайтуПерсональний сайт Полажинець Юрія
Погода
Статистика

Понеділок, 30.06.2025, 22:49ГоловнаРеєстраціяВхід
ЗА РОКОСОВО
Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як оформити статус біженця в Польщі?
HzBoyДата: Неділя, 22.12.2024, 16:54 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Друзі, підкажіть, будь ласка, які кроки потрібно зробити для подання документів на статус біженця в Польщі? Чи є офіційні сайти або ресурси, де можна знайти детальну інформацію про цей процес? Буду вдячний за ваші поради або власний досвід, якщо ви вже проходили цю процедуру та знаєте, як усе відбувається.

viktorovnauliana711Дата: П`ятниця, 27.12.2024, 11:48 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Платформа "Спільно" — це справжня знахідка для українських родин, які тимчасово перебувають у Польщі. Я особисто скористалася цією платформою, коли змушена була виїхати через війну, і була приємно здивована. Тут можна знайти абсолютно все, що потрібно для адаптації у чужій країні. Від інформації про медичне обслуговування до порад щодо освіти дітей — все доступно та зрозуміло. Окремо хочу відзначити можливість отримати консультації з правових питань. Вони допомогли мені зрозуміти, як правильно подати документи на статус біженця в Польщі, що стало важливим кроком у нашій адаптації. Завдяки "Спільно" я змогла не тільки отримати важливу інформацію, але й відчути себе частиною великої підтримуючої спільноти. Це платформа, яка дійсно змінює життя на краще!

статус біженця в Польщі https://spilnoinpl.org/article....olshchi

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright MyCorp © 2025